Special Offers

Sort By:  
Whiskers Jeans (Light Blue) (GRM001)

RM69.00

Size : S, M, L and XL

Material : Classic Cotton

Features :

  • Cute “cat-face” design
  • Tapered leg cutting
  • Comfortable to wear for daily basis
  • Model wears S size and is 160cm tall
RM69.00
RM79.00
Ekskusif Premium Baju Melayu (Plain Color) (mylina.com)

Pelanggan yang dihormati, jom rujuk TESTIMONI setia pelanggan kami dalam membuat pembelian di mylinashoppe.com®

Kepercayaan dan Kepuasan pelanggan kami sentiasa diutamakan dalam setiap pembelian sama ada secara retail, sedondon atau borong... :) Setiap tahun atau majlis yang akan diadakan pasti baju dari mylina akan dijadikan pilihan utama...customer repeat order dan sentiasa memberikan support yang tidak pernah jemu.. ♡ TQSM!

"JOMla kita SHOPPING hanya di mylinashoppe dengan HARGA BUDGET & pasti MAMPU MILIK"

BLOUSE,JUBAH,BAJU MELAYU,PALAZZO dan macam-macam lagi sehingga rambang mata anda ;) ..
 yang pasti design baju sentiasa kami update! :)

Untuk pelanggan yang ingin order baju melayu sedondon cekak/teluk belanga (dewasa atau kanak-kanak) di dalam majlis perkahwinan, kenduri, majlis sekolah atau di tempat kerja yang memerlukan baju melayu sedondon warna yang sama boleh hubungi kami di :

mylina®
HOT LINE CALL : +60107666877
ATAU BOLEH TERUS whatsapp/telegram untuk respond yang lebih cepat :)
EMAIL : mylinashoppe@gmail.com

CARA-CARA PEMBELIAN SEDONDON,RETAIL ATAU BORONG DI WEBSITE MYLINASHOPPE:-

1)  Sila "capture" atau "screenshoot" setiap produk atau baju yang anda berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai SIZE/KUANTITI/STOCK MASIH ADA ATAU TIDAK atau MASALAH PRODUK yang diperlukan.

2) EMAIL kami terus di mylinashoppe@gmail.com
atau untuk RESPOND YANG LEBIH PANTAS , kami galakkan anda terus sahaja

Whatsapp/Telegram : +60107666877
Whatsapp/Telegram : +60107666877
Whatsapp/Telegram : +60107666877
.
.
http://www.wasap.my/60107666877/mylinashoppe-help

3) Tunggu admin untuk menjawab segala pertayaan anda secepat mungkin sama ada melalui email atau aplikasi whatsapp/tele.

NOTICE :

*** Untuk pelanggan "BAJU MELAYU" warna yang dipaparkan di dalam website hanyala separuh dari stock kami sahaja..Jika perlukan warna lain sila hantarkan CONTOH warna kepada kami dan admin bertugas akan check di simpanan stock kami.


Terima kasih

RM95.00
RM119.00
Ekskusif Premium Baju Melayu (Modern Design) (mylina.com)

Pelanggan yang dihormati, jom rujuk TESTIMONI setia pelanggan kami dalam membuat pembelian di mylinashoppe.com®

Kepercayaan dan Kepuasan pelanggan kami sentiasa diutamakan dalam setiap pembelian sama ada secara retail, sedondon atau borong... :) Setiap tahun atau majlis yang akan diadakan pasti baju dari mylina akan dijadikan pilihan utama...customer repeat order dan sentiasa memberikan support yang tidak pernah jemu.. ♡ TQSM!

"JOMla kita SHOPPING hanya di mylinashoppe dengan HARGA BUDGET & pasti MAMPU MILIK"

BLOUSE,JUBAH,BAJU MELAYU,PALAZZO dan macam-macam lagi sehingga rambang mata anda ;) ..
 yang pasti design baju sentiasa kami update! :)

Untuk pelanggan yang ingin order baju melayu sedondon cekak/teluk belanga (dewasa atau kanak-kanak) di dalam majlis perkahwinan, kenduri, majlis sekolah atau di tempat kerja yang memerlukan baju melayu sedondon warna yang sama boleh hubungi kami di :

mylina®
HOT LINE CALL : +60107666877
ATAU BOLEH TERUS whatsapp/telegram untuk respond yang lebih cepat :)
EMAIL : mylinashoppe@gmail.com

CARA-CARA PEMBELIAN SEDONDON,RETAIL ATAU BORONG DI WEBSITE MYLINASHOPPE:-

1)  Sila "capture" atau "screenshoot" setiap produk atau baju yang anda berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai SIZE/KUANTITI/STOCK MASIH ADA ATAU TIDAK atau MASALAH PRODUK yang diperlukan.

2) EMAIL kami terus di mylinashoppe@gmail.com
atau untuk RESPOND YANG LEBIH PANTAS , kami galakkan anda terus sahaja

Whatsapp/Telegram : +60107666877
Whatsapp/Telegram : +60107666877
Whatsapp/Telegram : +60107666877
.
.
http://www.wasap.my/60107666877/mylinashoppe-help

3) Tunggu admin untuk menjawab segala pertayaan anda secepat mungkin sama ada melalui email atau aplikasi whatsapp/tele.

NOTICE :

*** Untuk pelanggan "BAJU MELAYU" warna yang dipaparkan di dalam website hanyala separuh dari stock kami sahaja..Jika perlukan warna lain sila hantarkan CONTOH warna kepada kami dan admin bertugas akan check di simpanan stock kami.

RM125.00
RM145.00
KURUNG LAUDIYA + FREE POSTAGE! (mylina.com)

KURUNG LAUDIYA

RM69 sahaja ** FREE POSTAGE

*Material moss crepe
*Dihiasi bead dipergelangan
*Skirt pinggang bergetah cutting mermaid
*lengan kembang ala saloma

ukuran
Bahu 16"
Dada 40"
Ketiak/Lengan 20"
Panjang Lengan 21"
Labuh 30"


Skirt
Pinggang 20"-38"
Pinggul 40"
Labuh 39"

cara untuk meneruskan order atau pertayaan boleh
whatsapp atau telegram staff/admin mylina di :-

+6010 7666 877
+6010 7666 877
+6010 7666 877

RM69.00
RM95.00
Nayla Lace Jubah (mylina.com)

Nayla Lace Jubah 


PROMOSI PRICE : RM89.00

Size : S, M , L, XL and XXL

Material
: Premium Cotton Satin

Features :

  • Nursing friendly (hidden zipper)
  • Wudhu’ friendly (hidden zipper)
  • Round shaped neck line
  • Model wears S size and is 160cm tall

cara untuk meneruskan order atau pertayaan boleh
whatsapp atau telegram staff/admin mylina di :-

+6010 7666 877
+6010 7666 877
+6010 7666 877
RM89.00
RM129.00
Kurung Fishtail Hanna (BVLG002)

Kurung Fishtail Hanna

HARGA PROMOSI: RM95
Postage: Rm8/12ss

Free size fit S to L

Bahu 16
Dada 40
Panjang tangan 24
Armhole 14
Pinggang 36
Punggung 72
Labuh depan 24
Labuh belakang 47

Skirt
Pinggang 26-44
Punggung 40
Labuh 43

Material: Moss crepe
**tidak panas dan tidak jarang.
**gabungan potongan peplum dan fishtail tampak exclusive
**hiasan lace mewah bahagian hujung lengan dan bahagian pinggang
**zip belakang baju utk mudah pakai
**zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
**skirt mermaid cut dan pinggang getah. Ada lining x jarang
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.

cara untuk meneruskan order atau pertayaan boleh
whatsapp atau telegram staff/admin mylina di :-

+6010 7666 877
+6010 7666 877
+6010 7666 877

RM95.00
RM129.00
Kebaya Laila (Top sahaja) - SAIZ 36-48 (GRMBC001)
Kebaya Laila (Top sahaja)
Top Kebaya: RM39
Postage: Rm8/12ss

**Top Kebaya dan Skirt dijual berasingan
**kerongsang hanya sekadar hiasan, tidak disertakan

Detail ukuran rujuk gambar

Material Top Kebaya:
**Size 36 hingga 48, ukuran rujuk gambar
**Fursan Crepe, material lembut dgn permukaan sedikit kasar
**tidak panas dan sgt selesa dipakai
**tidak jarang dan mudah digosok
**zip belakang baju utk mudah pakai
**lengan mudah selak utk wudhuk

P/s: warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.

cara untuk meneruskan order atau pertayaan boleh
whatsapp atau telegram staff/admin mylina di :-

+6010 7666 877
+6010 7666 877
+6010 7666 877
RM39.00
RM79.00
Betty Blouse (GRMBC002)

Betty Blouse

HARGA PROMOSI: Rm45
Postage: Rm8/12ss

Free size fit S to M (Label F)
Free size fit M to L (Label L)

Label L
Bahu 16
Dada 40
Panjang tangan 22.5
Armhole 20
Pinggang 36
Punggung besar 48
Labuh baju 26
Labuh blkg 31

Label F
Bahu 15.5
Dada 37
Panjang tangan 22.5
Armhole 18
Pinggang 32
Punggung besar 46
Labuh baju depan 26
Labuh baju belakang 31

Material: Premium soft cotton
**tidak panas dan tidak
**zip belakang baju utk mudah pakai
**zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
**sesuai dipadankan dengan seluar atau skirt songket/bercorak
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera



cara untuk meneruskan order atau pertayaan boleh
whatsapp atau telegram staff/admin mylina di :-

+6010 7666 877
+6010 7666 877
+6010 7666 877

RM45.00
RM65.00
LELONG! PENGHABISAN STOCK (SAIZ S-L) + FREE POSTAGE! (GRMBC005)

LELONG SAMPAI HABIS STOCK!!


SET BAJU hanya RM69 sahaja ** free postage seluruh MALAYSIA!!

- semua baju FREE SAIZ ( S-L )
- Untuk lebh detail ukuran boleh whatsapp kami di +6010 7666 877


SET LELONG !!
CHENTA FLORAL

FARINA SONGKET
FIESYA SONGKET
AMIRA
AIRAA
LUNA
ALMANDA
LAUDIYA
LILY
PEPLUM ROSE
NAINA
AMANDA
AURORA
AQILA
SUHANA
AYANNA
ADINDA
SALEHA
NELYDIA
DHILA
EMYRA
NASUHA
SAKINA

cara untuk meneruskan order atau pertayaan boleh
whatsapp atau telegram staff/admin mylina di :-

+6010 7666 877
+6010 7666 877
+6010 7666 877

RM69.00
RM98.00
Leesa Blouse (saiz 42-54**plus size) (GRMBC006)

Leesa Blouse (saiz 42-54**plus size)

Harga PROMO : RM39 sahaja 
postage rm8/rm12ss

Size 42 hingga 54
(Ukuran rujuk gambar carta)

Material: Bahagian plain Fursan, bahagian bercorak Cotton Visco
**material sejuk dan selesa
**leher baju bentuk bulat dan ada zip bahagian dada, friendly breastfeed
**bahagian ada grip getah, friendly wudhuk
**corak bunga yg cantik dan menarik
**warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera

cara untuk meneruskan order atau pertayaan boleh
whatsapp atau telegram staff/admin mylina di :-

+6010 7666 877
+6010 7666 877
+6010 7666 877

RM39.00
RM65.00
Eksklusif Tunic Dual Tone+ FREE POSTAGE! (PRF00269)
Eksklusif Tunic Dual Tone

Price : RM55 sahaja/-

Crazy sale : RM35 sahaja** FREE Postage!!

:: Material Dull Satin
:: Poket Di Kiri Dan Kanan
:: Cutting Kembang Di Punggung
:: Sesuai Dipadankan Dengan Jeans/Palazo/Skrit
:: Tidak Perlu Inner ( Tidak Jarang )
.
Free Saiz (S-L)

Bahu 15.5"
Dada 37"
Pinggang 36"
Panjang Tangan 21.5"
Ukur Lilit Ketiak 17"
Labuh 33"

cara untuk meneruskan order atau pertayaan boleh
whatsapp atau telegram staff/admin mylina di :-

+6010 7666 877
+6010 7666 877
+6010 7666 877
RM35.00
RM55.00
TUDUNG SHAWL INSTANT ADRA+FREE POSTAGE! (PRF00273)

SHAWL INSTANT ADRA
=========================
DESIGN DOUBLE LOOP WITH LOOSE STYLE EFFECTS
=========================
Tercari-cari shawl yang cantik, mudah dan cepat untuk digayakan? Anda mempunyai masalah memilih warna yang sesuai untuk dipadankan dengan pakaian anda?
Shawl ADRA penyelesaiannya

Terdapat 12 pilihan warna yang sangat cantik utk dipadankan. Sarung je terus nampak ala-ala stylish hijabista.

Keistimewaan SHAWL INSTANT ADRA
* Menggunakan new material from heavy chiffon yang lembut , tidak terlalu jarang dan flowy bila digayakan serta easy iron.
* Design dua muka dan pinless hanya sarung dan sarung sahaja.
* Kelabuhan shawl adjust to M dan XL size

cara untuk meneruskan order atau pertayaan boleh
whatsapp atau telegram staff/admin mylina di :-

+6010 7666 877
+6010 7666 877
+6010 7666 877

RM35.00
RM55.00
BLOUSE SELAK DEANNA LACE BEADS+FREE POSTAGE! (PRF00271)

EKSKLUSIF BLOUSE DEANNA LACE BEADS
** saiz dari S-2XL.. Restock!

Harga Asal RM69!!
Harga Promo : RM45** free postage!
*blouse sahaja
*tidak termasuk aksesori

Blouse menyusu dengan hanya selak sahaja!
Dihiasai beads dihadapan menyerlahkan lagi pemakai untuk dipakai kemana-mana pun
mudah untuk ibu-ibu menyusu dari saiz S-2XL
Baby dan ibu pun selesa time nak menyusu kan.
Material crepe yang sejuk dan selesa time menyusu.
Boleh dipakai dengan skirt dan seluar

cara untuk meneruskan order atau pertayaan boleh
whatsapp atau telegram staff/admin mylina di :-

+6010 7666 877
+6010 7666 877
+6010 7666 877

RM45.00
RM69.00
KURUNG LEESA MERMAID SKIRT+TOP (SAIZ S-2XL)+FREE POSTAGE! (PRF00270)

Nak mencari baju mini kurung moden yang selesa? Material terbaik dan selesa bila dipakai..
cantik dan sweett jer..

JOM sini kita cuba leesa mermaid skirt dan top ..sepasang baju yang senang dipakai
Apa yang menarik lagi ya ?

Material yang sejuk, tidak mudah renyuk(gosok sikit je),sangat lembut dari premium le'japan kain yang berkualiti (tidak kilat)...dijamin dari kami!
Zip kemas, tersembunyi yang selesa untuk kemudahan menyusu.
Design Eksklusif yang tidak akan sama dengan yang lain, dengan tambahan design hadapan baju "nice pleated (lipatan) & shiny stone" dengan "mermaid skirt" untuk tampak elegant.
Saiz dari S hingga XXL.
Sesuai dipakai ke majlis rasmi, santai atau ke pejabat.Pastinya selesa dan bergaya!

cara untuk meneruskan order atau pertayaan boleh
whatsapp atau telegram staff/admin mylina di :-

+6010 7666 877
+6010 7666 877
+6010 7666 877

RM55.00
RM95.00
Telekung MARYAM & AISYAH+FREE POSTAGE! (PRF00274)
Mencari hadiah untuk orang tersayang? ibu, isteri atau sahabat
.
Hadiahkan sahaja....telekung MARYAM & AISYAH yang eksklusif dengan lace penuh dan material yang sangat selesa dibawa ke solat...GRAB harga PROMOSi ni ya... stock terhad dan selepas ini HARGA kembali asal..
.
Cantik dan pastinya tidak melekap di badan...
.
Harga Promosi Terhad : rm65 sahaja + FREE POSTAGE!
Harga asal : RM105

** boleh campur AISYAH & MARYAM telekung

CIRI EKSKLUSIF TEEKUNG AISYAH & MARYAM

-Telekung lace exclusive
-Selesa dan tidak panas
-Tidak Jarang
-Tidak melekap dan melekat di badan
-full embroidery
.
Eksklusif Aisyah
1) purple manggis mix dark purple
2) dusty pink mix grey
3) dark blue mix grey
4) forest green mix white
5) red maroon mix pink
6) putih mutiara mix coklat
.
Eksklusif maryam
1) dark purple
2) emerald green
3) apple green
4) biru turquiose
5) peach pink
.
cara untuk meneruskan order atau pertayaan boleh
whatsapp atau telegram staff/admin mylina di :-

+6010 7666 877
+6010 7666 877
+6010 7666 877
RM65.00
RM109.00
PEPLUM LUNA+FREE POSTAGE! (PRF00279)

PEPLUM LUNA

Harga PROMOSI : RM69 sahaja * free postage!


:Material moss crepe
:Jahitan 2 layer bahagian depan dan belakang baju
:blouse cutting peplum
:Skirt pinggang bergetah, cutting mermaid
:Free size fitt to L


UKURAN:

BLOUSE
Bahu 16"
Dada 40"
Ketiak 20"
Panjang Lengan 23"
Labuh 28"


SKIRT
Pinggang 22"-36"
Pinggul 36"
Labuh 42"

cara untuk meneruskan order atau pertayaan boleh
whatsapp atau telegram staff/admin mylina di :-

+6010 7666 877
+6010 7666 877
+6010 7666 877

RM69.00
RM98.00
JUBAH SAFEERA & SAFFIYA SONGKET+FREE POSTAGE!

Harga Asal : RM119
CRAZY sale : RM49 sahaja ** free postage!

Ciri EKSKLUSIF SAFEERA ABAYA:

♡ Material kain dari "premium dull satin plain" yang berkualitili. Pastinya kain yang tidak panas dan terletak dibadan pemakai.
♡ Tidak melekap dibadan sangat flowwy digayakan dengan potongan "straight" cut , pemakai akan kelihatan lebih selesa tanpa ada potongan badan.
♡ Saiz bermula dari S hingga XL
♡ Mempunyai zip dihadapan untuk kemudahan penyusuan.
♡ Memenuhi syariat berfesyen kerana material tidak melakap dibadan dan tidak jarang!

EKSKLUSIF JUBAH SONGKET

Keistimewaan SAFFIYA JUBAH 4 warna eksklusif :-

✿ Breastfeeding friendly (zip tersembunyi dihadapan)
✿ Wudhu friendly
✿ Material : Premium Dull Le'Satin ( material tidak panas, tidak kilat, tidak melakap dibadan dan tidak jarang)
✿ Cutting : A ( cutting kelihatan tampak lebih kurus dan tinggi )

cara untuk meneruskan order atau pertayaan boleh
whatsapp atau telegram staff/admin mylina di :-

+6010 7666 877
+6010 7666 877
+6010 7666 877

 

RM49.00
RM119.00
Per Page      1 - 17 of 17
  • 1